Junnugolf 24h

Mitä on Junngolf 24H?

Junnugolf 24H on hullunhauska oman seuran junnujen hyväksi tehtävä 24 tunnin golftempaus, joka sisältää vähän seikkailua, vähän golfhulluutta ja roppakaupalla hyvää mieltä junnugolfin hyväksi. Kyse on valtakunnallisesta tempauksesta, jota on kansallisella tasolla järjestetty jo vuodesta 2014. Itse idea sai alkunsa vuotta aiemmin, kun pari innokasta Pirkanmaalaista peluria sai päähän piston pelata Lakeside Golf Vammalan kenttää 24 tuntia yhtä soittoa. Pelisuunnitelmaansa hioessa he samalla miettivät, että miksipä tätä hulluutta ei voisi tehdä hyvän asian eteen ja päättivät myydä vuorokauden aikana tekemänsä par’it ja paremmat tulokset junioritoiminnan tukijoille. Tukijoita löytyikin huikea määrä ja tuloksena oli, että kavereiden rehkittyä peräti kahdeksan kierrosta, oli LGV:n junioreille kerätty yli 10000€ rahaa.
Jyväs-Golfissa tämä on toinen vuosi kun tempaus järjestetään. Ensimmäisenä vuonna – 2015, pelasivat junioritoimikunnan pj Matti Moilanen ja seuran toiminnanjohtaja Pauli Hughes 127 reikää tuossa vuorokaudessa, tehden 151 paria ja 31 birdietä. Tuolloin lähes 120 jäsentä, ystävää tai yritystä lähti tukemaan miesten urakkaa ja tuloksena oli huikea 6600€:n potti junnujemme hyväksi. Viime vuonna pelaajat olivat Matti Moilanen ja Timo Ristikivi, jotka taistelivat kasaan taas huimat lähes 4000€. Tänä vuonna samat miehet lähtevät taistelemaan ja rimpuilemaan kenttää, itseään ja väsymystä vastaan - tavoitteenaan vain yksi ainoa asia - petrata edellisvuodesta. Onko se mahdollista? - tottakai! Mutta se vaatii myös sen, että saamme taas huikean määrän tukijoita mukaan!

Mihin kerätyt rahat Jyväs-Golfissa käytetään?

Yleisesti voitaisiin sanoa, että varat käytetään kaikin puolin junioritoiminnan kehittämiseen. Kohde voi vaihdella vuodesta toiseen, riippuen siitä mitä seuran hallitus ja junioritoimijat näkevät tärkeinä painopistealueina. Viime vuonna kerätyt rahat on käytetty uusien junioreiden hankkimiseen, junioreiden ohjatun toiminnan lisäämiseen ja yleisesti golfin edistämiseen nuorten parissa. Tällä hetkellä Jyväs-Golfissa mahdollistetaan alle 18-vuotiaiden nuorten jäsenten golf pelkällä 60€:n jäsenmaksulla, koska halu seuralla on ollut madaltaa aloituskynnystä ja tehdä tästä aidosti kaikille nuorille mahdollinen laji, perheen taloustilanteesta riippumatta. Junnugolf 24h tapahtuman menestyminen meillä Jyväs-Golfissa on ollut myös tärkeässä roolissa, kun olemme lähestyneet yhteistyökumppaneita.

Miten voit olla mukana?

Tämä on yksinkertaista – sillä mukaan pääset todella helposti. Voit osallistua tukijana tapahtumalle - yksityisenä ihmisenä – seuran jäsenenä, ystävänä jota juniorigolfin tukeminen kiinnostaa – tai yrityksenä/yhteisönä. Tukijana voit itse päättää miten haluat tukea tapahtumaa – tukesi voi olla pussillesi sopiva kiinteä könttäsumma, tai sitten pelaajien tuloksiin liittyvä, eli par (tai parempi) kohtainen tuki, jonka voit myös itse määritellä. Par kohtaisessa tukemisessa lopullinen lahjoitettava summa selviää vasta kun 24 tuntia on täynnä ja pelaajien tuloskortit on tarkistettu. Birdie– ja eagle tuloksista voit laittaa vielä lisäbonuksen, jos haluat. Tällainen tulos kohtainen tukeminen on pelaajien kannalta kaikkein jännittävintä, sillä silloin jokaisella lyönnillä on merkitys ja keskittyä täytyy koko vuorokauden ajan. Viime vuonna yksittäisen par’in arvoksi saatiin yli 27€ ja birdien arvoksi lähes 45€!!! Joten jännitystä kyllä piisaa.

Tukijaksi pääset laittamalla nimesi ja kirjaamalla tukesi pro shopissa olevaan listaan. Maksun suoritat vasta tapahtuman jälkeen jolloin lopullinen summa on selvillä. Maksun voi suoritaa pro shoppiin tai pankkisiirrolla seuran tilille.

Tervetuloa mukaan tukemaan junioritoimintaamme!

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor