Range

Jyväs-Golfin  Toptracer Range

Päijänteen rannassa sijaitseva upea 32-paikkainen range. Vuonna 2019 valmistuneella Toptracer rangella on 9 katettua lyöntipaikkaa ja näillä paikoilla on käytössä Toptracer -lyöntianalysaattori. Katoksessa on loistavat olosuhteet harjoitteluun myös sadesäällä! 

Analysaattorilla pelaaja voi oman lyöntinsä analysoinnin lisäksi pelata simulaattorigolfia (kenttinä mm. Pebble Beach sekä St Andrews) sekä lukuisia muita viihteellisiä pelimuotoja (pisteiden keruu, lapsille kalastuspeli, pisin drive, lähin lippua).

Toptracer mahdollistaa kilpailemisen niin oman porukan kesken kuin muitakin pelaajia vastaan ympäri maapallon.

Toptracer sovellus

Lataa sovelluskaupastasi Toptracer sovellus, jotta voit käyttää simulaattorin kaikkia toimintoja. Lataamalla sovelluksen pääset kirjautumaan simulaattoriin näppärästi puhelimellasi ja saat tallennettua lyöntisi sovellukseen. Lisäksi kirjautuneena pääset pelaamaan mm. St Andrewsin kenttää sekä Pebble Beach kenttää.

Lyöntiharjoittelua upeissa maisemissa!

TopTracer Range

Range sijaitsee noin 500 metrin päässä klubilta. Rangella on hyvin pysäköintitilaa.

Rangen aukioloajat

Jyväs-Golf aukioloajat

Rangen ajanvaraus

TopTracer ajanvaraus »

 

Vakuutus 

Pelaajan voimassa oleva jäsenyys Suomen Golfliiton jäsenseurassa pitää huolen siitä, että olet vakuutettu harrastaessasi golfia kentällämme. Tähän vakuutukseen liittyy useita ehtoja ja niihin perehtyminen on jokaisen golfarin omalla vastuulla. Tutustu vakuutukseen tästä.

Yleisimmät vahinkotilanteet joissa vahingon aiheuttaa pallo, kuten esim. auto-osuma rangella, kattaa vakuutus vahingon, mutta omavastuuosuus on lyöjän maksettava itse – 200€.

Range