Evli Firmaliiga

Jyväs-Golf ry ja Evli järjestävät yhdessä kauden 2024 aikana yrityksille suunnatun golfkilpailun. Evli Firmaliiga on 9 reiän best ball joukkuekilpailu. Kilpailu on suunnattu alueen yrityksille, joilla on kova halu verkostuitua ja pelata golfia. Kilpaileminen on kaikesta huolimatta totista, sillä kaikki haluavat saada nimensä tämän kilpailun kiertopalkintoon. Tämä on yritysten golfkilpailu numero 1, tämä on Evli Firmaliiga!

Aikaiset lähdöt, 9 reiän formaatti sekä Sippulanniemen läheinen sijainti mahdollistavat yritysmaailman kiireisimpienkin ajan jakamisen golfille ja työnteolle ottelupäivinä.

Best ball reikäpeli on pelimuotona nopeutensa lisäksi myös selkeän tuloksen takaaja. Kilpailussa pelataan kuuden joukkueen alkulohkossa ottelut ennen juhannusta. Viidestä alkulohkosta jatkoon menee suoraan lohkojen kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi parasta kolmanneksi sijoittunutta. Muut joukkueet kisaavat vielä Lucky Loser -kilpailussa neljästä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Pudotuspeleissä pelataan kerrasta poikki- systeemillä kunnes voittaja on selvillä.

Ottelut pelataan keskiviikkoisin, lähdöt ovat klo 7.30 alkaen. Pelaajien ei tarvitse varata lähtöaikoja. Kierrosten lähtöajat ilmoitetaan Jyväs-Golfin verkkosivuilla edeltävänä torstaina kohdassa Evli Firmaliiga. Näiltä sivuilta on mahdollista seurata myös sarjataulukoita, otteluohjelmaa sekä kilpailunsääntöjä.

Kilpailupäivinä kilpailijoille on tarjolla aamiainen alkaen klo 7.00.

Evli Firmaliiga tarjoaa loistavan kilpailun ja palkintojen lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen paikallisten toimijoiden kanssa. Kentällä on luvassa todellisia golfelämyksiä, joillekin maukkaita voittoja, toisille karvaita tappioita, mutta takuuvarmasti hauskanpitoa ja uusia ystävyyksiä.