Evli Premier League

Jyväs-Golf ry ja Evli järjestävät yhdessä kauden 2022 aikana yrityksille suunnatun golfkilpailun. Evli Premier League on 9 reiän best ball joukkuekilpailu. Kilpailu on suunnattu Jyväs-seudun yrityksille, joilla on kova halu verkostuitua ja pelata golfia. Kilpaileminen on kaikesta huolimatta totista, sillä kaikki haluavat saada nimensä tämän kilpailun kiertopalkintoon. Tämä on yritysten golfkilpailu numero 1, tämä on Evli Premier League!

Aikaiset lähdöt, 9 reiän formaatti sekä Sippulanniemen läheinen sijainti mahdollistavat yritysmaailman kiireisimpienkin ajan jakamisen golfille ja työnteolle ottelupäivinä.

Evli Premier League on ottanut vaikutteita jalkapallon Mestareiden Liigastaja niinpä voittajat ratkotaan alkulohkojen, jatkolohkojen, 1/4 - ja puolivälierien, semifinaalien ja finaalien jälkeen. Best ball reikäpeli on pelimuotona nopeutensa lisäksi myös selkeän tuloksen takaaja. Joukkueiden paremmuusjärjestys selvitetään alku- ja jatkolohkoissa pistein - voitosta kolme - tasapelistä yksi - tappiosta nolla! Alku- ja jatkolohkoista pudonneille annetaan vielä mahdollisuus päästä uudelleen mukaan osallistumalla Last Chance Saloon kierrokselle. Last Chance Saloonista 8 parasta jatkaa matkaansa pudotuspelikierroksille.

Ottelut pelataan keskiviikkoisin, lähdöt ovat klo 7.30 alkaen. Pelaajien ei tarvitse varata lähtöaikoja. Kierrosten lähtöajat ilmoitetaan Jyväs Golfin verkkosivuilla edeltävänä torstaina kohdassa Evli Premier League. Näiltä sivuilta on mahdollista seurata myös sarjataulukoita, otteluohjelmaa sekä kilpailunsääntöjä.

Kilpailupäivinä kilpailijoille on tarjolla aamiainen alkaen klo 7.00.

Evli Premier League tarjoaa loistavan kilpailun ja palkintojen lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen paikallisten toimijoiden kanssa. Kentällä on luvassa todellisia golfelämyksiä, joillekin maukkaita voittoja, toisille karvaita tappioita, mutta takuuvarmasti hauskanpitoa ja uusia ystävyyksiä.