Aukioloajat - Päivitys 30.10.

Kenttä ja harjoitusalueet sekä bägikaapit suljettu ti 23.10. alkaen. Kiitos pitkästä pelikaudesta kaikille pelaajillemme!

Hyvää loppusyksyä ja talven tuloa!

Halutessanne asioida Caddiemastertoimistossa/Sippula Pro Shopissa, pyydämme ottamaan yhteyttä toiminnanjohtajaan, pauli.hughes@jyvasgolf.fi, 0400-535935, kiitos. 

 

Jäsenyydestä kiinnostuneita pyydämme siirtymään suoraan Jäsenhakemuksen täyttämiseen tästä linkistä. Ja/tai tarvittaessa ottamaan yhteyttä caddiemastertoimistoon ja talviaikana toiminnanjohtajaan, pauli.hughes@jyvasgolf.fi

Jäsenhakemus on selkeä ja erittäin nopea täyttää (vie aikaa vain n. 1min.). Hakemuksessa kysytään jäsenyyden perustamiselle tarvittavat oleelliset tiedot. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakolliset, ilman niitä hakemus ei välity ohjelmassa eteenpäin. Lisäksi toivomme, että jäsenhakemukseen täytettäisiin myös sähköpostiosoite ja kännynumero, sillä suosimme sähköistä tiedottamista. Lisätiedoissa kannattaa mm. maininta aikaisemmasta JG:n jäsenyydestä, voimme perustaa jäsenyyden vanhalle jäsennumerolle. Tai jos jäsenyys on toisessa tai useammassa seurassa, maininta, mikä seura nimetään kotiseuraksi. Kotiseuralla on Golfliiton sääntöjen mukaan jäsenen tasoituksen ylläpitovelvollisuus. Tervetuloa jäseneksi!


Kuva caddiemaster/Sippula Pro Shop -tiskiltä klubisaliin päin
 
Sippulan kentän aukioloaikoja v. 2005 alkaen löytyy täältä.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor