Harjoitusalueet

Harjoituskenttä par3

Jyväs-Golfin klubin vieressä on uusi par3 harjoituskenttä, jonne voi tulla tutustumaan ja harjoittelemaan golfia myös ilman green cardia. Harjoituskentän 3 väylää ovat luonteeltaan hyvin erilaisia ja mukavan haastavia myös kokeneemmalle golfarille. Tervetuloa kokeilemaan lähipelitaitoja.

Hinnat päivä green fee:

6 euroa / aikuinen
3 euroa / juniori (21 vuotta ja nuoremmat) tai opiskelija/varusmies (25 vuotta ja nuoremmat)
Jyväs-Golfin jäsenille harjoituskenttä on ilmainen.

Klubilta voi vuokrata tarvittaessa myös mailoja. Hinnat löytyvät täältä.

 

Lähipeli

Klubin tuntumasta löydät kaksi puttiviheriötä sekä bunkkerin. Näillä harjoitusalueilla voit harjoitella veloituksetta.

Klubin takana, pururadan ja väylän numero 9 välistä löydät isomman nurmikkoalueen, jossa voit harjoitella esim pitch-lyöntiä. Pidemmillä raudoilla (koko alueen mittaisia lyöntejä) ei suositella lyötävän. Seuraathan harjoitellessasi kentällä eteneviä pelaajia - ettet häiritse heidän keskittymistään tai ettet joudu vahingossa verkon yli karkaavan pallon linjalle. Muistathan myös varoa pururadalla liikkuvia muita ulkoilijoita.


Range

Range sijaitsee hiekkatien varrella, klubista hieman erillään. Kun käännyt Pori-Keuruu tieltä oikealle Sippulanniemeen, jatkatkin matkaasi suoraan hiekkatietä eteenpäin, sen sijaan, että kääntyisit klubille vasemmalle. Range jää tien oikealle puolelle. Parkki- ja lyöntipaikat sijaitsevat järven rannassa.

Pallokone toimii poleteilla tai ladattavilla polettikorteilla, joita saa ostaa caddiemasterilta.

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor