FIM-Firmojen Liiga

Jyväs-Golf ry - Keski Suomen perinteikkäin golfseura ja FIM - synonyymi finanssimaailman menestykselle ja tehokkuudelle - järjestävät yhdessä kauden 2018 aikana järjestyksessään jo kahdeksannen - FIM Firmojen Liigan - johon mestaruutta lähtee puolustamaan Landis+Gyr:in joukkue. FIM Firmojen Liiga on 9 reiän best ball reikäpeli 2:n hengen joukkuekilpailu, joka on suunnattu Jyväs-seudulla operoiville yrityksille.

Aikaiset lähdöt, 9 reiän formaatti ja Jyväs-Golf ry:n Sippulanniemen kentän keskustan läheinen sijainti mahdollistavat yritysmaailman kiireisimpienkin ajan jakamisen golfille ja työnteolle ottelupäivinä.

FIM Firmojen Liiga on ottanut vaikutteita jalkapallon jännittävimmästä kilpailusta ja niinpä voittajat ratkotaan Mestareiden Liiga ‘tyylisesti’ vasta alkulohkojen, jatkolohkojen, 1/4 - ja puolivälierien, semifinaalien ja finaalien jälkeen. Best ball reikäpeli - on pelimuotona nopeutensa lisäksi myös selkeän tuloksen takaaja. Joukkueiden paremmuusjärjestys selvitetään alkujajatkolohkoissa pistein - voitosta kolme - tasapelistä yksi - tappiosta treenaamaan! Alku- ja jatkolohkoista pudonneille annetaan vielä mahdollisuus päästä uudelleen mukaan - osallistumalla Last Chance Saloon kierrokselle - tästä saluunasta 8 parasta jatkaa matkaansa pudotuspeli kierroksille.

Ottelut pelataan keskiviikkoisin - lähdöt alkaen klo 7.30. Pelaajien ei tarvitse varata lähtöaikoja - kunkin kierroksen lähtöajat ilmoitetaan Jyväs Golfin verkkosivuilla edeltävänä torstaina kohdassa FIM Firmojen Liiga. Näiltä sivuilta on mahdollista seurata myös sarjataulukoita, otteluohjelmaa, tsekata vastustajan tasoa, kilpailunsäännöt jne.

Kilpailupäivinä kilpailijoille on tarjolla lämmin buffet-aamiainen alkaen klo 7.00, joten kenenkään ei tarvitse lähteä kentälle tyhjällä vatsalla.

FIM Firmojen Liiga tarjoaa loistavan kilpailun ja palkintojen lisäksi mahdollisuuden verkostoitumiseen paikallisten toimijoiden kanssa. Kentällä on luvassa todellisia golfelämyksiä, joillekin maukkaita voittoja, toisille karvaita tappioita, mutta takuuvarmasti hauskanpitoa ja uusia ystävyyksiä.

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor