22.6.2017

FIM Firmojen Liiga 2017 - 8 joukkuetta läpi pudotuspelivaiheeseen

Kauden 2017 FIM Firmojen Liiga on edennyt siihen vaiheeseen, että 8 pudotuspelivaiheen joukkuetta on selvillä. Näitä jännittäviä keskiviikkoaamujen otteluita joukkeet ovat tähän mennessä pelanneet peräti 5, kolme alkulohko- ja 2 jatkolohko peliä. Tässä vaiheessa kilpailu jää kesätauolle. Jatkolohkoista pudotuspeleihin etenivät Go-On ja JAMK, Landis+Gyr ja Keski-Suomen Ilmastointihuolto, Paytrail ja Sys-Audit sekä puolustava mestari Palokan Rakentajapalvelut ja Gigantti. Jatkolohkojen otteluiden tulokset ja sarjataulukot löytyvät näiltä sivuilta otsakkeen FIM Firmojen Liiga alta.

Tauon jälkeen pudotuspelivaihe käynnistyy keskiviikkona 9.8. Sitä edeltävänä keskiviikkona, 2.8. on kuitenkin tärkeä päivämäärä FIM Firmojen Liigan kalenterissa, sillä silloin selviää näiden joukkueiden vastustajat. Tuolloin pelataan legendaarinen Last Chance Saloon kierros, jossa tarjotaan kilpailusta jo kerran eliminoiduille joukkueille vielä kerran paikkaa jatkossa. Kahdeksan porukkaa otetaan vielä tuolta kierrokselta mukaan 16 parhaan pudotuspelivaiheeseen. Mm. toissa vuoden mestari Jyp haki vauhtia tämän kisavaiheen kautta. Voisiko tälläkin kertaa voittaja löytyä tuosta kertaalleen pudonneiden joukosta?... Kuntopuntaria jos on uskominen vastaus on ei ja voittaja tulee löytymään näiden jo jatkoon menneen kahdeksan joukkueen joukosta. Mutta mitä vain voi tapahtua, se on todistettu FIM Firmojen Liigassa monta kertaa aiemminkin!

Kilpailun ja kilpailijoiden jäädessä nyt ansaitulle kesäloma/tauolle, koko kauden kestävää Inmicsin lähimmäksi lippua kilpailua väylällä kuusi johtaa edelleen L&T:tä edustava Reijo Sironen tulokselle 1,59m ja Garminin Ecclectic kilpailun kärjessä on Paytrailin joukkue, jonka ykkösnyrkkinä tykittänyt Kai Korhonen on auttanut joukkueensa jo tässä vaiheessa tulokseen brutto 31. Kestävätkö ja pitävätkö nämä loppuun asti?... se nähdään elokuussa! 

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor