18.6.2019

Range auki klo 10 - 21

Range on auki päivittäin klo 10 - 21. Käytössä on yhteensä 27 lyöntipaikkaa, joista 9 katospaikkaa.

Pyydämme teitä huomioimaan, että kello 6 -10 -aamuaika on varattu toistaiseksi rangen lopputöiden rakennustöille ja rakentajille. Kenttähenkilöstö ym. rakejentajat ovat tuolloin töissään. Anna heille työrauha, kiitos. Kun projekti on valmis, aikaistamme rangen avaamisaikaa. Kiitos maltistanne, toivotamme hyviä harjoitussessioita uudistetulla rangellamme ja Toptracerin avustuksella!

Käytössä on nyt aluksi yksi palloautomaatti, joka toimii poleteilla, polettikortilla ja yleisimmillä pankkikorteilla. Sippulan vanhat poletit (nro 6) käyvät. Vanhat Solo-polettikortit käyvät. Poletit, polettikortit + korttilataukset caddiemastertoimistosta/pro shopista aukioloaikoina. Polettihinnasto täältä.

Sateen sattuessa katoksen alla oleville lyöntipaikoille tulee kysyntää ja ruuhkaa. Toptracer-harjoittelutunnin varanneilla ja maksaneilla on tällöin 'etuajo-oikeus'. Mutta jos katospaikat on tyhjät, voi kyseisillä paikoilla lyödä kunnes Toptracer-harjoittelija tulee lunastamaan paikan itselleen.

Toptracer on käytössä klo 10 - 21. Viimeinen varaus ja maksu klo 20 mennessä caddiemastertoimistossa/pro shopissa aukioloaikana. Poletit tarvitaan lisäksi, poletti- ja maksukäytännöstä yläpuolella.

Tervetuloa treenaamaan Sippulan uudistuneelle rangelle!

 

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor