26.11.2018

Jyväs-Golfin joukkue neljänneksi Belekissä

Menneen kesän Matrix ja HitMix Viikkokilpailun kolme parasta kävivät viime viikolla kilpailemassa Belekissä seurojen välisestä "Viikkokilpailu" herruudesta. Kisassa oli mukana 10 joukkuetta Suomesta. JG:n lippua kantoivat oman viikkokilpailusarjamme voittaja Kaija Ilmavirta sekä Samu Salmela ja Tero Heikkinen. Kisa oli 36 reikäinen ja pelattiin Cornelia Diamond Resortin arvostetulla ja haastavalla Faldo kentällä. Sääkin oli suotuisa, sillä kilpailijat välttyivät sateilta ja lämpötila pysytteli 20:n asteen paremmalla puolella koko reissun.

Kumpaisenakin kisapäivänä 3-henkisiltä joukkueilta laskettiin kahden parhaan pelaajan kierroskohtainen pistebogey tulos muodostaen näin joukkueen tuloksen. Jyväs-Golfin joukkue pelasi yhteistuloksen 116 pistettä, jolla irtosi neljäs sija. Sijat neljästä seitsemään menivät vain pisteen erolla, mutta kärki kolmikko erottui selkeästi. Espoon Golfseura oli kolmas pistein 124, Vaasan Golf toinen 130:llä pisteellä ja aivan omassa luokassaan ykkösenä oli Golf Pirkkalan joukkue, jonka pelaajat latoivat 135 pistettä! Onnittelut voittajille - Golf Pirkkalasta 6 junioria + valmentaja pääsevät All-Inclusive treenimatkalle keväällä Turkkiin. Onnittelut myös meidän urheille edustajille! Neljäs sija on hieno saavutus!

Näillä näkymin myös ensi kesänä Sippulassa kisataan viikkokilpailua, jossa toisena kumppaneista on mukana Matrix Golfmatkat! Tarkemmat tiedot tästä keväämmällä!

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor