15.8.2018

FIM Firmojen Liigan Semi-finaaliparit selvillä

Tänä aamuna käytiin 2018 FIM Firmojen Liigassa tiukkaa vääntöä semi-finaali paikoista. Kahdeksan joukkuetta, neljä matsia lähti liikkeelle, joista jokaisesta selvisi jatkoon otteluparin voittaja. Aamu oli hieman sateinen, poikkeuksellinen siihen nähden mitä tämän vuoden liigassa on totuttu näkemään ja mielenkiintoa lisäsi kenttämestarin ristiinleikkaamat ja jyrätyt griinit, jotka tarjosivat kilpailijoille nopeutta kosteudesta huolimatta. Ekassa lähdössä voiton vei OP Kiinteistökeskuksen Tero Tupamäki ja Kari Kaksonen edellisen viikon "arvontavoiton" jälkeen, voittaen matsinsa tyylikkäästi lukemin 0-4, kun Arkkitehtipalvelun takuumiehet Lauttala ja Kohonen jäivät normaalista korkeasta tasostaan. Toisessa parissa ottelu siirtyi iltapäivällä, mutta parempi oli Celtic Rakennuksen veljekset Paananen päihitteän Gigantin joukkueen lukemin 2-0. Kolmannessa matsissa puolestaan Happy Card osoitti olevansa väkevämpi, kääntäen voiton itselleen luvuin 3-0 ja viiimeisessä parissa kaapin paikkaa osoitti Peab kellistämällä kolikon arvonnassa oikein päin ja jättäen Mustan Magian Karl Lojanderin ja Jose Tuomisen ulos semi-finaaleista. Tulostaso otteluissa pysyi tälle kaudelle ominaisesti korkeana, joka kertoo osallistujien pelikunnosta, mutta varmasti myös osakseen kentän hienosta kunnosta.

Erikoiskilpailuissa tilanteet eivät muuttuneet. Inmics:in koko kauden lähimmäksi lippua kilpailun kärkeä pitää edelleen MIkko Paananen Celtic Rakennuksen joukkueesta tuloksella 5,5cm ja Garmin Ecclectissä on johdossa edelleen huikealla tuloksella Nelos-Sähkön joukkue.

FIM Firmojen Liiga 2018 jatkuu ensi torstaina 23.8. jolloin aamupäivällä kohtaavat semi-finalistit ja iltapäivällä pelataan voitosta sekä kolmos/nelos-sijoista. Samaan tapahtumaan kutsutaan mukaan myös kaikki muut kauden aikan FIM Firmojen Liigassa kilpailleet joukkueet, jotka pelaavat FIM Finaalipäivän tapahtumassa. Päivän kruunaa ravintolalaiva Mustalla Magialla järjestettevä palkintogaala. Luvassa on varmasti jälleen ikimuistoinen FIM Finaalipäivä!

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor