13.8.2018

Range kiinni ma 27.8.

Suljemme rangen laajennustöiden loppuun viemiseksi ma 27.8. Rangen laajennustyöt alkoivat jo kesäkuussa, jolloin hankkeessa toteutettiin sellaisia toimenpiteitä, jotka pystyttiin tekemään ilman suurempia taloudellisia riskejä tai häiriötä normaalille rangetoiminnalle. Nyt on tullut aika toteuttaa hankkeesta ne vaiheet, jotka vaativat rangen sulkemisen. Näitä ovat mm. uuden salaojitus-suunnitelman toteuttaminen, lyöntipaikan pohjan rakentaminen, tulevan mahdollisen katoksen perustusten valaminen sekä aidoituksen kasaaminen. Hanke on toteutuakseen vaatinut monen osan loksahtamista kohdilleen, jonka vuoksi siitä ei ole laajemmin vielä tiedotettu, mutta nyt seuran hallitus voi kertoa, että aikataulu laajennetun rangen käyttöönotolle, kaiken onnistuessa, tulee olemaan ensi keväänä kauden alkaessa.

Uudistettu range tulee käsittämään 30 lyöntipaikkaa, kaksi erilleen sijoitettua palloautomaattia, 9-paikkaisen lyöntikatoksen sekä kaksi-paikkaisen katoksen opetukselle. Parkkipaikkoja lisätään, niin että niitä tulee olemaan 40. Turvallisuutta parannetaan korkeammilla suoja-aidoilla.

Töiden käynnistyttyä, tarkoituksena on viedä pallokone ja rangetoiminta (olosuhteiden sen salliessa) vanhalle ylä-rangelle, jossa lyömään päästäisiin muutamalta lyöntimatolta syyskuun ajan. Tällä ns. "väistörangella" pisin maila jolla pelaaja saa lyödä on rauta seitsemän tai pitkälyöntisemmille sellainen maila jolla pelaaja lyö maksimissaan 120m. Tämä sääntö on ehdoton kaikkien turvallisuuden takaamiseksi.

Toivomme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä niin jäseniltä kuin muilta käyttäjiltä rangen sulkemisen suhteen. Kyseessä on seuran liiketoiminnan kannalta erittäin tärkeän osa-alueen kehittäminen, jonka onnistunut toteutus mahdollistaa tulevaisuudessa myös monen muun osa-alueen kehittämisen.

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor