8.1.2018

Kuluneen vuoden 2017 tasoituksen vuositarkastus

Olemme tehneet jäsenrekisterissämme tasoituksen vuositarkastuksen kuluneelta kaudelta 2017 maanantaina 8. päivä tammikuuta. Tasoituksen vuositarkastus kohdistui 389:ään vahvistettuun tasoitukseen.

Vuosittainen tasoitustarkastus – Aktiiviset ja ei-aktiiviset tasoitukset

Joka vuosi kauden päätyttyä Golfliitto ohjeistaa jäsenseuransa tarkastamaan kaikkien pelaajien tarkkatasoitukset. Jotta tasoitus tarkastetaan, tulee pelaajan palauttaa vähintään neljä (4) tasoituskierrostulosta. Pelaajalla sanotaan olevan tällöin aktiivinen tasoitus ja hänellä on tällöin oikeus ilmoittautua kilpailuihin, joissa vaaditaan EGA-tasoitusta. Vähintään kahdeksaa (8) tasoitustulosta (jos tarpeen, myös edellisen vuoden) käyttäen voidaan pelaajan suorituksia analysoida ja täten tasoitusta voidaan säätää ylös- tai alaspäin tai jättää sellaiseksi. Jos pelaaja palauttaa kolme (3) tai vähemmän tasoituskierrostuloksia, hänellä sanotaan olevan ei-aktiivinen tasoitus, koska kyseinen tasoitus perustuu liian pieneen määrään tietoa, jotta tasoitustarkastus voitaisiin tehdä. 

Kertaus: 3:lla tasoituskierrospäivityksellä ei-aktiivisen EGA-tasoituksen saa aktiiviseksi kauden aikana. 4:llä tai useammalla tasoituskierroskierros -päivityksellä tasoituksen aktiivisuus säilyy vuositarkastuksen yhteydessä. Toisin sanoen, jos pelaajalla oli viime vuodelta 3 tasoituskierrospäivitystä ja siten aktviinen tasoitus, muuttui se nyt tasoitustarkastuksessa ei-aktiiviseksi, koska tarvitaan vähintään 4 tasoituskierrospäivitystä vuodessa, jotta tasoituksen aktiivisuus säilyy tasoituksen vuositarkastuksessa. Nykyään vuosittaisen tasoitustarkastuksen voi tehdä ohjelmassa vaikkapa keskellä kautta, useamman kerran, ja myös jäsenkohtaisesti pelaajan niin halutessa. Tasoitus voi uudessa vuositarkarkastuksessa muuttua jopa 3 lyöntiä. Lisää asiasta täältä.

Golfliitto, tasoitusjärjestelmä

Lisää taustatietoa ja vastauksia kysymyksiin EGA:n tasoitusjärjestelmästä löytyy osoitteesta www.ega-golf.ch. Englanninkielinen tasoitusjärjestelmämanuaali on luettavissa täältä.

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor