30.8.2017

Kauden Mestaruudet ratkottu, Samulle Reikäpelimestaruus 2017

Kuvassa avaamassa ykkösellä Jyväs-Golfin miesten Reikäpelimestari vuosimallia 2017, Samu Salmela. Onneksi olkoon Mestaruudesta Samu! Samu edustaa iältään junioreita.

Finaaliottelu käytiin eilen tiistaina Tero Heikkisen ja Samun välillä.Taiston voitti Samu ensimmäisellä jatkoreiällä.Tiukkaa kilpailua siis kahden mestarin välillä. Tätä ennen Samu oli selättänyt Matti Moilasen, joka sijoittui jaetulle pronssille Sami Haapamäen kanssa. Pronssista ei pelattu. Voittaja siis Samu Salmela ja hopeaa Tero Heikkiselle.

Teron pelikesä on ollut menestyksekäs, sillä hän ehti jo voittaa miesten lyöntipelimestaruuden MGS:ssa ja myös Jyväs-Golfin senioreiden Reikäpelimestaruuden. Onneksi olkoon Mestaruudesta tai pikemminkin mestaruuksista! Jaettu pronssi senioreissa Matti Moilselle ja Raimo Tuimalalle, myöskään tätä pronssipeliä ei pelattu. Reikäpelihopeaa Risto Rautiolle.

Jo useana vuonna pojat (junioripojat) ovat ilmoittautuneet miesten Reikäpeliin ja ovat kilpailleet siis siellä. Kilpailevien poikien 18v. sarja on meillä osanottajamäärältään pieni. Tyttöjen mestaruuksista ei olla päästy kamppailemaan aikoihin, eikä naisten reikäpelimestaruuskisa houkutellut tänä vuonna osallistujia. Ensi vuonna uudet koitokset, ja toivottavasti entistä useampi 'jiigeeläinen' lähtee mukaan Mestaruuskisoihin testamaan omaa peliään pienen paineen alla ja antamaan vastusta pelikavereille!

Kiitos Mestaruuskisojen kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille sekä palkintosijoille sijoittuneille! Mitalit ja palkinnot jaetaan seuran kauden päättäjäisissä syksyllä.

JG Reikäpelikaavio 2017 ja tulokset Miehet

JG Reikäpelikaavio 2017 ja tulokset Seniorit

Samu vei huikealla loppukirillä myös koko kesän kestäneen RADIO KOMPASSI - Viikkokisa 2017 voiton! Onneksi olkoon myös Viikkokisan voitosta! Juhani Sams piti pitkään kärkitilaa ja tänään keskiviikkona finaalikierrokselle lähdettiin jännittävistä asetelmista. Samun nettotulos 9:n reiän tasoituksellisessa lyöntipelissä 34, Juhanin puolestaan 37. Pisteitä 18 Samulle ja Juhanille 16. Molempien kokonaispistemäärä Viikkokisassa oli 94, mutta kuten kilpailukutsussa mainitaan, pistemäärän mennessä tasan (6 parasta tulosta huomioidaan), Viikkokisan finaalipelin parempi tulos ratkaisee. Jännittävä loppuhuipennus, ei voi muuta sanoa. Onnea myös kaikille palkintosijoille (6) kilpailleille ja kiitos kaikille viikkokisailijoille, kuin myös kilpailun sponsorille Radio Kompassille! Viikkokisan Kokonaistulokset täältä, (löytyvät myös kilpailukalenterimme lopusta Rankingtaulukot, Radio Kompassi Viikkokisa 2017.)

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor