28.6.2018

Jäsenen sähköinen jäsenkortti eBirdie-mobiilisovellus uudistui

Päivitä eBirdie – saat uudistetut ominaisuudet käyttöön! eBirdie ja Gamebook yhdistyivät.
 
Golfliiton eBirdie-mobiilisovellus uudistui, ja nyt pelaaja saa käyttöönsä Golf Gamebookin tuloskortin ja monipuoliset peliominaisuudet. Myöhemmin kauden 2018 aikana myös tasoituksen päivittäminen onnistuu suoraan eBirdiesta.

Yksi sovellus riittää – päivittämällä eBirdien saat Golf Gamebookin ominaisuudet käyttöön ja päinvastoin. Mitään uusia sovelluksia ei tarvitse ladata, riittää, kun päivittää puhelimessa olevan eBirdie-sovelluksen. eBirdie riittää siis molempien sovellusten käyttöön. Vastaavasti, jos puhelimessa on jo GameBook, ei eBirdietä tarvitse erikseen ladata lainkaan. Yksi sovellus riittää.

Lisätietoja, eBirdie-latausohjeet ja käyttäjätuki pelaajille: www.ebirdie.fi

----

Jo usean vuosikymmenen ajan käytössä ollut pelaajan henkilökohtainen jäsen- ja tasoituskortti siirtyi historiaan, kun Golfliiton uusi sähköinen jäsenkortti, eBirdie, otettiin käyttöön viime vuonna (v. 2017). Android- ja iOS-puhelimissa toimivasta jäsenkorttisovelluksesta tuli golfarin monipuolinen tietokanava, joka pitää sisällään päivittäin päivittyvät tasoitustiedot, ajantasaiset tiedotteet ja tarjoukset seuralta ja Golfliitolta, sekä myös jäsenetukaupan, jonka kautta Golfliiton jäsenet pääsevät käsiksi vain heille suunnattuihin etuihin. Kortista löytyy myös sähköinen kenttäopas, jossa on kaikkien kenttien yhteystiedot. Seura kannustaa jäseniään ottamaan eBirdien käyttöön, sillä käytämme sitä myös aktiivisesti viestityskanavana.

 

 

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor