Aukioloajat - Kenttä suljettu pe 20.10.

Kenttä oli auki kesägriineille viimeistä päivää torstaina 19.10.  Sitten kenttä suljettiin. Myös
Range on suljettu pe 20.10. alkaen. Paikalle on jätetty kolme lyöntimattoa, rangella voi harjoitella omilla palloilla. Hyviä 'talvitreenejä'!

Lähipelialueet, harjoituschippigriini ja harjoitusbunkkeri ovat suljetut pe 20.10. alkaen.

Bägikaapit: Kaikki bägikaapit tulee tyhjentää lokakuun loppuun mennessä, kiitos! Jättäkää kaapit auki. Bägikaappikonttia remontoidaa talven aikana, minkä vuoksi kaapit on tyhjennettävä.

Klubi, caddiemastertoimisto/Sippula Pro Shop eivät ole enää auki säännöllisesti. Halutessanne asioida Sippulassa, pyydämme ottamaan yhteyttä toiminnanjohtaja Pauli Hughesiin, pauli.hughes@jyvasgolf.fi, 0400-535935, kiitos.

Bar Fore: Juhlapalvelu Jonna Välttilä henkilökuntineen kiittää kaikkia kesän ajan asiakkaitaan ja toivottaa hyvää syksyä!

Kiitos kuluneesta kesäpelikaudesta omalle väellle ja vieraillemme! Hyvää loppusyksyä ja hyviä talvigolftreenejä! Tavataan taas viimeistään keväällä Sippulassa kun viheriöt avataan!

Jäsenyydestä kiinnostuneita pyydämme siirtymään suoraan Jäsenhakemuksen täyttämiseen tästä linkistä. Ja/tai tarvittaessa ottamaan yhteyttä caddiemastertoimistoon ja talviaikana toiminnanjohtajaan, pauli.hughes@jyvasgolf.fi

Jäsenhakemus on selkeä ja erittäin nopea täyttää (vie aikaa vain n. 1min.). Hakemuksessa kysytään jäsenyyden perustamiselle tarvittavat oleelliset tiedot. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakolliset, ilman niitä hakemus ei välity ohjelmassa eteenpäin. Lisäksi toivomme, että jäsenhakemukseen täytettäisiin myös sähköpostiosoite ja kännynumero, sillä suosimme sähköistä tiedottamista. Lisätiedoissa kannattaa mm. maininta aikaisemmasta JG:n jäsenyydestä, voimme perustaa jäsenyyden vanhalle jäsennumerolle. Tai jos jäsenyys on toisessa tai useammassa seurassa, maininta, mikä seura nimetään kotiseuraksi. Kotiseuralla on Golfliiton sääntöjen mukaan jäsenen tasoituksen ylläpitovelvollisuus.


                                              Kuva caddiemaster/Sippula Pro Shop-tiskiltä klubisaliin päin
 
Sippulan kentän aukioloaikoja v. 2005 alkaen löytyy täältä.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

© Jyväs-Golf 2017  •  Design and cms by AtMentor