Aukioloajat 18.9. -viikolla

Kenttä auki.  Kentän varausnäkymä täältä. Golfautoa saa taas käyttää!

Ajanvarauksessa varattavissa lähdöt 18.9. alkaen klo 8:30 - 18:00. Nexgolf ajanvaraukseen tästä.

Auringon nousut ja laskut täältä.

Range: klo 8 - 18  Huom., poletit caddiemasterilta/Sippula Pro Shopista.

Caddiemaster/Sippula Pro Shop klo 9:30 - 18

Bägikaapit: klo 8 - n. 19-19:30. Kenttähenkilökunta avaa kaapit aamulla. Rangepallojen kerääjä sulkee kaapit kun on saanut pallot kerättyä rangella. 

Lähipelialueet auki. Harjoituschippigriini ja harjoitusbunkkeri avattu 16.8. Ylärange on tarkoitettu jäsenistön käyttöön ja harjoittelualueeksi.

Bar Fore: klo 9:30 - 18

Tervetuloa Sippulaan. Hyviä pelikierroksia!

Jäsenyydestä kiinnostuneita pyydämme siirtymään suoraan Jäsenhakemuksen täyttämiseen tästä linkistä. Ja/tai tarvittaessa ottamaan yhteyttä caddiemastertoimistoon ja talviaikana toiminnanjohtajaan, pauli.hughes@jyvasgolf.fi

Jäsenhakemus on selkeä ja erittäin nopea täyttää (vie aikaa vain n. 1min.). Hakemuksessa kysytään jäsenyyden perustamiselle tarvittavat oleelliset tiedot. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakolliset, ilman niitä hakemus ei välity ohjelmassa eteenpäin. Lisäksi toivomme, että jäsenhakemukseen täytettäisiin myös sähköpostiosoite ja kännynumero, sillä suosimme sähköistä tiedottamista. Lisätiedoissa kannattaa mm. maininta aikaisemmasta JG:n jäsenyydestä, voimme perustaa jäsenyyden vanhalle jäsennumerolle. Tai jos jäsenyys on toisessa tai useammassa seurassa, maininta, mikä seura nimetään kotiseuraksi. Kotiseuralla on Golfliiton sääntöjen mukaan jäsenen tasoituksen ylläpitovelvollisuus.


                                              Kuva caddiemaster/Sippula Pro Shop-tiskiltä klubisaliin päin
 
Sippulan kentän aukioloaikoja v. 2005 alkaen löytyy täältä.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

© Jyväs-Golf 2017  •  Design and cms by AtMentor