Aukioloajat - Päivitys 17.9.

Auringon nousut ja laskut elokuu-lokakuu

RANGE SULJETTU ma 27.8. alkaen rangen laajennostöiden vuoksi. Kiitämme kaikkia rangellamme käyneitä harjoittelijoita kesän ajalta! 

Kenttä auki. Golfautot käytössä. Golfauton voi vuokrata pelikierrokselle klo15:30 -lähtöön saakka.

Caddiemastertoimisto ja Sippula Pro Shop: auki klo 9:30 - 18.

Bägikaapit: auki klo 8 - n. 18:15. Caddiemaster sulkee bägikaapit lähtiessään pois työvuorosta Sippulasta.

Bar fore: auki klo 9:30 - 18. 

Harjoitusputtiviheriö ja harjoituschippiviheriö auki.

3-väyläinen par-3 harjoituskenttä auki.

Ylärange auki, vain jäsenistön käytettöön. Harjoittelu omilla palloilla. Huomioikaa lyödessänne 9-väylän griiniä lähestyvät pelaajat ja kuntopolulla liikkujat. Maksimissaan 120 m lyönnit, isoin käytettävä maila r-7. Ei väyläpuu- eikä draiverilyöntejä ylärangella, on tärkeä turvallisuusnäkökohta!

~ Tervetuloa Sippulaan!

 

Jäsenyydestä kiinnostuneita pyydämme siirtymään suoraan Jäsenhakemuksen täyttämiseen tästä linkistä. Ja/tai tarvittaessa ottamaan yhteyttä caddiemastertoimistoon ja talviaikana toiminnanjohtajaan, pauli.hughes@jyvasgolf.fi

Jäsenhakemus on selkeä ja erittäin nopea täyttää (vie aikaa vain n. 1min.). Hakemuksessa kysytään jäsenyyden perustamiselle tarvittavat oleelliset tiedot. Tähdellä (*) merkityt tiedot ovat pakolliset, ilman niitä hakemus ei välity ohjelmassa eteenpäin. Lisäksi toivomme, että jäsenhakemukseen täytettäisiin myös sähköpostiosoite ja kännynumero, sillä suosimme sähköistä tiedottamista. Lisätiedoissa kannattaa mm. maininta aikaisemmasta JG:n jäsenyydestä, voimme perustaa jäsenyyden vanhalle jäsennumerolle. Tai jos jäsenyys on toisessa tai useammassa seurassa, maininta, mikä seura nimetään kotiseuraksi. Kotiseuralla on Golfliiton sääntöjen mukaan jäsenen tasoituksen ylläpitovelvollisuus. Tervetuloa jäseneksi!


                                         Kuva caddiemaster/Sippula Pro Shop -tiskiltä klubisaliin päin
 
Sippulan kentän aukioloaikoja v. 2005 alkaen löytyy täältä.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

© Jyväs-Golf 2018  •  Design and cms by AtMentor