28.4.2018

Yhdistyspohjaisten kenttien yhteistyö - edullista vieraspelaamista Jyväs-Golfin jäsenille

Seurapohjaisesti toimivat kentät ovat sopineet yhteistyöstä, joka mahdollistaa jäsenten vieraspelaamisen kaksi kertaa kauden aikana toistensa kentillä mukavalla kaksi yhden hinnalla- tarjouksella. Tämä on Suomen perinteikkäämpiin kuuluvien kenttäyhteisöjen vastine osakekenttien etukorteille.

Mukana yhteistyössä on yhteensä kahdeksan seuraa ja kenttää ympäri Suomen: Espoon Golfseura, Jyväs-Golf, Kokkolan Golf, Koski Golf (Kuusankoski), Kymen Golf (Kotka), Porin Golfkerho, Helsingin Golfklubi (Tali), Tammer-Golf sekä Virvik Golf (Porvoo). Osassa kenttäyhteisöistä operoi myös osakeyhtiö, mutta näissä on olennaista, että toiminta on vahvasti seurapainotteista eikä pakollista yhtiövastiketta ole.

Seurojen jäsenet voivat veirailla toistensa kentillä kahdesti kauden aikana tarjoushinnalla kaksi yhden hinnalla (ainoana poikkeuksean HGK, jossa vain kerran kauden aikana) esittämällä eBirdie jäsenkortin tai paperisen jäsentodistuksen. Etua ei voi käyttää omalla kentällä. Hinta, josta alennus annetaan on päivän normaali täysi 18r. greenfee hinta, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin. 

Tästä voi tutustua muiden yhteistyössä toimivien seurojen ja kenttien verkkosivuihin sekä varausohjeisiin:

Espoon Golfseura

Helsingin Golfklubi

Kokkolan Golf

Koski Golf

Kymen Golf

Porin Golfkerho

Tammer Golf

Virvik Golf

© Jyväs-Golf 2019  •  Design and cms by AtMentor