31.10.2017

Kausi päätökseen syyskokouksen jälkeen Gastro Pub Jalossa

Seuran neljännenkymmenen toimintakauden päättäjäisiä vietettiin Sokos Hotelli Alexandran yhteydessä olevassa Gastro Pub Jalossa perjantaina. Perinteisissä ja vauhdikkaissa päättäjäisissä nautittiin hyvästä ruuasta ja juomasta, kuunneltiin koomikko Kimmo Korholan stand up esitys ja palkittiin seuran mestaruuskilpailujen mitalistit, sekä jaettiin erikoistunnustuksia niille, jotka olivat kauden aikana pärjänneet. Ilta päätettiin arpomalla osallistujien kesken lähinnä yhteistyökumppaneilta saatuja tuotteita ja lahjakortteja.

Erikoistunnustuksista, jotka aina julistetaan vasta päättäjäisissä, Kapteenin Katse tunnustuksen sai nuori, 8-vuotias Jasu Salmela, joka kirjautti nimensä pokaalin isoveljensä Samun jälkeen. Tunnustus myönnetään nuorelle, joka on kauden aikana toiminallaan kentällä näyttänyt esimerkkiä niin harjoittelijana kuin golfarina ja toiminut inspiraation lähteenä muille pelaajille. Jasu, joka on osallistunut kaikkiin harjoituksiin, täyttää kyllä todellakin nuo kriteerit! Vuoden Junioriksi puolestaan valittiin Santtu Salo, joka onnistumisellaan P16 sarjan SM reikäpeleissä (semifinalisti) sinetöi itselleen tämän tunnustuksen jo toisena vuotena peräkkäin. Vuoden Juniori tunnustuksen kriteerinä on perinteisesti ollut pelilliset esitykset. Ja kolmas tunnustuksista, vasta toisen kerran jaettava Vuoden Jyväs-Golfari tunnustus, jonka vastaanottajan tulee täyttää seuraavat kriteerit: tekee pyyteetöntä työtä seuran eteen, näyttää toiminnallaan esimerkkiä muille, ja toimii sekä seuran että koko lajin erinomaisena lähettinä, meni tänä vuonna senioritoimikunnan puheenjohtaja Roope Niemiselle. Kaikki jotka ovat olleet seuran toiminnassa mukana, tietävät, että tämä mies tekee ihan mitä vaan seuran eteen ja oli vastaanottajana todellakin oikeutettu tähän tunnustukseen.

Illan arpajaisissa palkinnot jakaantuivat aika tasapuolisesti, mutta joskus arpajaisissakin voi olla voittajia ja tällä kertaa se oli kyllä ehdottomasti Sami Haapamäki, joka tuntui vierailevan palkintopöydässä koko ajan. Niin monta lahjakorttia tuli kylpylään, että kaveri viettää siellä varmaan koko syksyn. Erinomaisena kilpapelaajana tunnettu Sami kävi muutenkin pokkailemassa palkintoja mestaruuskilpailuista, joista kenties se kaikkein muistetuin vierailu oli kuitenkin osana M50 Suomen Mestari -joukkuetta, joiden jäseniä vielä erikseen muistettiin tapahtumassa. Mestareista Sami Haapamäki, Matti Moilanen, Ossi Smolander ja Risto Rautio ehtivät kaikki Rautiota lukuunottamatta paikalle. Koko seura on ylpeä näistä miehistä, jotka suorituksellaan pitävät seuramme Suomen kartalla. Hyvä äijät! Ja suurkiitos kaikille päättäjäisiin osallistuneille hullun hauskasta illasta!

Ennen varsinaisia päättäjäisiä pidettiin seuran sääntömääräinen syyskokous hotelli Alexandran neuvottelutiloissa. Kokouksessa, jossa puheenjohtajana toimi seuran kapteeni Paavo Seppänen, käsiteltiin seuran sääntömääräiset syyskokousasiat, joista tärkeimpinä olivat kauden 2018 jäsenmaksuista päättäminen sekä seuran hallituksen jäsenten valinta. Kokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksujen pitämisestä edellisvuoden tasolla. Hallituksen jäsenistä erovuoroisia olivat Tero Niininen, Sirpa Palmu sekä Matti Berg. Näistä Tero Niininen ilmoitti, ettei ole halukas jatkamaan seuran hallituksessa. Kokouksesta esitettiin Peetu Pekkarista hallitukseen Palmun ja Bergin lisäksi, jotka kaikki kolme kokous myös hyväksyi ja valitsi yksimielisesti kaksi vuotiselle hallituskaudelle. Seuran hallituksessa on puheenjohtajan ja 6 jäsentä, joista vuoro vuosin 3 on erovuoroisia. Seuran puheenjohtaja valitaan aina myös kahdeksi vuodeksi. Seuraavan kerran on puheenjohtajuus katkolla vuoden päästä. Osallistujia syyskokouksessa oli kaiken kaikkiaan 24. Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille!

Sami Haapamäen puhe, vieressään M50 SM-voittajajoukkuetoveri Matti Moilanen.

© Jyväs-Golf 2018  •  Design and cms by AtMentor